dimecres, 21 de juny de 2017

COCA DE LLARDONS-COCA DE CHICHARRONES

Ingredients:
  • Mig quilo de farina de força
  • 3 ous
  • 100 grs de sucre
  • 125 ml d'oli d'oliva
  • 25 grs de llevat
  • 1 got petit de llet
  • 200 grs de llardons
  • 75 grs de pinyons
  • Sucre per a decorar
  • Una copeta d'anís
Preparació:
  1. Barregeu en un bol 2 ous, l'oli i el sucre.
  2. Afegiu el llevat desfet en una mica de llet calenta.
  3. Aneu tirant-hi la farina a poc a poc.
  4. Afegiu els llardons trencats ben petits i la meitat de l'anís i seguiu pastant.
  5. Ho estireu amb un corró sobre el marbre una mica enfarinat i li doneu forma.
  6. Poseu la coca en una safata de forn, podeu posar un paper de forn, pinteu amb l'ou restant i afegiu per sobre els pinyons i el sucre al gust.
  7. Escalfeu el forn a 180º i poseu la safata amb la coca ben aprop, amb l'escalforeta que despren us augmentarà de volum ben ràpid. Quan la coca s'hagi doblat, la poseu al forn i el baixeu a 160º una mitja hora.
  8. Quan ja estigui cuita, obriu el forn, tireu-hi per sobre la meitat de l'anís que us queda i amb el gratinador, torreu per sobre un parell de minuts.


En castellano

coca de chicharrones


Ingredientes:
  • 500 grs de harina de fuerza
  • 3 huevos
  • 100 grs de azúcar
  • 125 cc de AOVE
  • 25 grs de levadura de panadero
  • Medio vaso de leche
  • 200 grs de chicharrones
  • 75 grs de piñones
  • Azúcar para decorar
  • Una copa de anís
Preparación:
  1. Mezclar en un bol 2 huevos, el aceite y el azúcar.
  2. Añadir la levadura deshecha en un poco de leche caliente.
  3. Ir echando la harina poco a poco.
  4. Agregar los chicharrones en trozos pequeños y media copa de anís y seguir amasando.
  5. Estirar la masa con un rodillo sobre el mármol un poco enharinado y le dais forma.
  6. Poner la coca en una bandeja de horno, se puede colocar un papel de horno, pintar con el huevo restante y añadir por encima los piñones y el azúcar al gusto.
  7. Calentar el horno a 180º y colocar la bandeja con la coca bien cerca, con el calorcito que desprende os aumentará de volumen bien rápido. Cuando la coca se haya doblado, la colocáis  en el horno y lo bajáis a 160º, una media hora.
  8. Cuando ya esté cocida, encender el gratinador, tirar por encima la media copa de anís que queda y tostar un par de minutos.


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