diumenge, 12 de juny del 2016

TRES AMB TOMÀQUET



És temps d'amanides
Esqueixada, de tomàquet i mozzarella amb pesto verd o amb mel i mató, les amanides amb tomàquet són refrescants, contenen licopè molt beneficiòs per a la salut i són boníssimes.

Avui n'hem preparat tres, l'esqueixada amb penca de bacallà, pebrot verd tallat a rodelles, tomàquets Cherri i olives negres d'Aragó, ben amanida amb #AOVE, una punteta de sal (vigileu que no toqui el bacallà) i un polzim de pebre.

La tricolor italiana amb tomàquet Monterosa, una mozzarella de bufalà i una salsa pesto que podeu fer facilment amb 20 fulles d'alfàbrega, 20 pinyons, oli d'oliva, parmesà i pecorino a parts iguals.

I amb mel i mató i tomàquet de Montserrat, no us ho perdeu!!!
L'acidesa del tomàquet amb el sabor neutre del mató, regat amb una bona mel de romaní (molt important) us fa sentir una mena de sotrac inesperat. Que bo.




2 comentaris: